DIENSTEN

Complete hotel
schoonmaak

Ervaar de luxe van zorgeloze hotel schoonmaak met Only Housekeeping!​

Only Housekeeping biedt de mogelijkheid van een complete overname van de housekeeping afdeling. Dit houdt in dat OHK verantwoordelijk wordt voor al het hotel schoonmaakwerk, inclusief het management van het personeel, planning, training en uitvoering van de housekeeping taken.

Hotelkamer reiniging bij Only Housekeeping

Enkele voordelen van onze
turn down service

Efficiëntie

Only Housekeeping BV brengt hun expertise en ervaring in hotel schoonmaak &  management naar het hotel. OHK heeft systemen en processen opgebouwd om de housekeeping taken efficiënt uit te voeren, dit zorgt voor productiviteit en hogere kwaliteit.

Kostenbesparing

Door de housekeeping activiteiten uit te besteden, kan het hotel besparen op de kosten van het inhuren, trainen en managen van een intern housekeeping team. Only Housekeeping neemt de verantwoordelijkheid voor het personeelsbeheer, waaronder werving, opleiding, salarisadministratie en planning.

Flexibiliteit

Het hotel kan profiteren van de flexibiliteit die Only Housekeeping BV biedt. OHK kan de housekeeping diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van het hotel, of het nu gaat om seizoensgebonden bezetting of vanwege speciale evenementen.

Kwaliteitsborging

Only Housekeeping BV streeft naar een consistente kwaliteit in hun dienstverlening. Door de housekeeping over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf als OHK, kan het hotel erop vertrouwen dat de taken op een hoog niveau worden uitgevoerd, met aandacht voor detail en hygiëne.

DIENSTEN

Wat we nog meer doen

Linnenservice

Leveren van Housekeeping medewerkers

Leveren van Management
personeel

Klaar om gezamenlijk de ultieme
gastbeleving te creëren binnen uw hotel?